Tanácsra van szükséged?

Ha szükséged van útmutatásra, vagy ajánlatot kérnél, egyeztess időpontot konzultációra.

Horváth Réka - Üzleti mentor

Tapasztalatom és filozófiám

Tapasztalt tanácsadóként, több mint 20 éve dolgozom az üzleti szférában, mindig az innováció és a hatékonyság lebeg a szemem előtt. Szakmai pályafutásom során számos nagyvállalati projekten dolgoztam, mind az állami, mind a magán szektorban, ahol széleskörű ismereteket és tapasztalatokat szereztem.

Jelenleg egy hazai szállodalánc adatvédelmi feladatait látom el, ahol az adatvédelmi stratégiák kialakítása és implementálása a fő feladatom. Büszke vagyok arra, hogy hozzájárulhatok a vállalat adatvédelmi folyamatainak fejlesztéséhez és biztonságának növeléséhez egy ilyen dinamikusan növekvő és változó iparágban.

Korábban a két legnagyobb hazai telekommunikációs cég képzésfejlesztési programján is dolgoztam, ahol innovatív megközelítéseimmel és hatékony képzési stratégiáimmal járultam hozzá a munkavállalók szakmai fejlődéséhez és a vállalat stratégiai céljainak eléréséhez. Hiszek abban, hogy a folyamatos tanulás és fejlődés elengedhetetlen a szakmai sikerhez.

Szakértelmem és tapasztalatom révén nemcsak a technikai kihívások megoldásában vagyok erős, hanem a szervezeti kultúra és a munkavállalói képzés fejlesztésében is kiemelkedő eredményeket értem el. Mindig keresem az új lehetőségeket, hogy innovációval és hatékonysággal segítsem elő a vállalatok növekedését és sikerét.